LOADING

Politika Privatnosti

 

Ličnim izborom možete izabrati ili izmeniti jednu od ponuđenih opcija koje služe za poboljšanje korisničkog iskustva.

NameDescriptionEnable ?
CookieKoristimo kolačiće da bi Vam pružili personalizovano iskustvo na sajtu.
Facebook PixelUsluga koju koristi Facebook radi poboljšanja reklamiranja.
Google AnalyticsKoristi se zarad prikupljanja podataka koje nam pomažu da pružimo bolje iskustvo koristicima.


Tib Stil izuzetno ceni poverenje koje ste nam ukazali. Garantujemo Vam da ćemo čuvati privatnost podataka koje ste nam dostavili.

Podrazumevamo da ste time što koristite našu web aplikaciju prethodno pročitali i saglasili se sa opštim uslovima korišćenja.

Na našem web sajtu svi naši korisnici mogu redovno pratiti eventualne promene opštih uslova korišćenja i prodaje te posledično način i namenu obrade prikupljenih ličnih podataka.

Naš sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnika i Tib Stil ne kontroliše, niti je odgovoran za njihov izložen sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti ukoliko takvi sajtovi imaju neodgovarajući sadržaj, sadrže viruse ili druge štetne materijale, vređaju ili narušavaju autorska prava.

Tib Stil trenutno nema ovu funkciju na web sajtu, ali se ograđuje i nije odgovoran za sadržaj informacija objavljenih od strane korisnika putem ličnih komentara ostavljenih u sekciji “blog” , “vesti” ili "objave".

Zadržavamo pravo da uklonimo sve poruke koje sadrže materijal koji smatramo nepristojnim, neprimernim ili na bilo koji drugi način neprihvatljivim.

Ne smatramo se odgovornim niti smo u obavezi da pratimo komentare korisnika i samim tim odričemo odgovornost za sadržaj bilo kog saopštenja, bez obzira da li proizilazi ili ne iz zakona o autorskim pravima, kleveti, privatnosti ili drugog.


Pravo na informaciju

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja koje se tiču politike zaštite Vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa Vašim privatnim podacima, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: [email protected] ili nas pozovite telefonom na broj +381 21/643-3813 u periodu od 09:00 - 13:00h svakog radnog dana.

U svakom trenutku možete nas zamoliti za upoznavanje sa Vašim ličnim podacima koje obrađujemo, možete tražiti njihovo ograničavanje, brisanje, ispravljanje ili prenos podataka, to takodje možete učiniti ličnim izborom opcija na vrhu i dnu ove web stranice.

Tib Stil zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja u svako vreme, može promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta, kao i da može da vrši izmene i dopune svih uslova korišćenja.

Sve promene uslova našeg poslovanja, uključujuči i opšte uslove poslovanja i obradu podataka o ličnosti objavićemo na našem web sajtu. Tib Stil nema ovu opciju na sajtu, ali se ograđuje da naši registrovani korisnici će imati dodatnu privilegiju pošto ćemo ih obavestiti slanjem odgovarajućeg obaveštenja na dostavljene elektronske adrese.

Međutim, bez obzira na ove pogodnosti registrovanih korisnika molimo sve korisnike da redovno čitaju aktuelne opšte uslove poslovanja Tib Stil te posledično i namenu i način obrade prikupljenih ličnih podataka u delu web sajta za to namenjenom.


Zaštita privatnosti podataka

Tib Stil trenutno ne koristi i ne prikuplja lične podatke kao što su: ime i prezime, adresu i mesto prebivališta, adresu elektronske pošte, kontakt telefonski broj, lozinku u šifriranom obliku te ostale podatke koje korisnik unese u obrasce na našem web sajtu www.tib-stil.com.

Osim ako nas korisnik ne kontaktira putem kontakt form-e na stranici "Kontakt". Jedino sto koristimo Google Analitiku (Google Analytics) koji prikuplja IP adresu posetioca/korisnika.

Korisnik odgovara za tačnost unetih podataka. Podatke koristimo kako bi smo pružili podršku u slučaju unapređenja kvaliteta servisa i asortimana koji nudimo našim vernim kupcima.

Podaci koje ste nam dostavili prilikom posete se čuvaju uz strogu kontrolu dostupnosti istih isključivo onim zaposlenima kojima su isti potrebni u cilju efikasnog obavljanja poslova. Zaposleni Tib Stil su u obavezi da poštuju poverljivost Vaših podataka.

Tib Stil podatke koje ste nam poverili neće dostaviti neovlaštenim trećim osobama i sa njima će postupati u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti ličnih podataka. Lične podatke možemo dostaviti trećim licima isključivo po zakonskoj dužnosti, ovlašćenim ustanovama, a u skladu sa važećom zakonskom regulativom Republike Srbije.


„Kolačići“ (cookie)

Tib Stil koristi „kolačiće“ (Cookies) prilikom Vaših poseta našoj web lokaciji kako bismo Vam pomogli da korišćenje našeg web sajta prilagodite Vašim potrebama i kako bi ste pretraživali sve što želite brže i efikasnije.

Pojedinačnom korisniku se na početku posete dodeli kolačić sesije za identifikaciju. Tib Stil može na korisnikov kompjuter spremiti i druge kolačiće, kao što su identifikacioni broj korisnika u šifriranom obliku (za prepoznavanje korisnika prilikom sledeće posete). Kolačići sesije se u memoriju servera pohranjuju samo za vreme trajanja posete i brišu se nakon jednog sata neaktivnosti, dok su trajni kolačići pohranjeni na kompjuteru korisnika 2 godine, nakon toga postanu neaktivni.

Naši kolačići ne mogu da budu korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računaru. Sem toga, Vaši lični podaci se skladište tek po dobijanju vaše izričite saglasnosti ili ako je to apsolutno neophodno da biste mogli da koristite ponuđenu uslugu i pristupite joj.

Svaki korisnik u svakom trenutku može da izbriše kolačiće iz svog računara ili mobilnog uređaja, pokretanjem odgovarajuće opcije u Vašem Internet browser-u.


Kontaktni obrasci

Korisnik našeg web sajta može Tib Stil-u postaviti specifična pitanja posredstvom kontaktnih obrazaca koji su na našem sajtu dostupni na stranici "Kontakt" ili alternativno putem elektronskih adresa. Podaci koje korisnik dostavi prilikom postavljanja željenih upita će biti korišćeni za rešavanje korisnikovih pitanja.

E-adrese navedene na web stranici nisu lične, već poslovne e-adrese Tib Stil. Znači, iste nisu vezane za jednu konkretnu fizičku osobu nego podatke dostavljene ovim putem mogu obrađivati različite osobe, a sve u cilju brzog i efikasnog rešavanja korisnikovog pitanja. Slanjem e-poruke posredstvom web obrasca ili na adrese navedene na tom web mestu korisnik se slaže sa opštim uslovima korišćenja naše online prodavnice koja se nalazi na adresi www.tib-stil.com.


Povezanost sa društvenim mrežama

Klikom na ikonu neke od društvenih mreža (Facebook, itd…) koje se nalaze na web stranici Tib Stil, korisnik može jednostavno pristupiti našem profilu na željenim društvenim mrežama. Pored naših profila korisnik može da pristupi i objavama drugih profila na društvenim mrežama različitih sadržaja povezanih sa Tib Stil-om.

Klikom na neku od ponuđenih ikona društvena mreža će omogućiti korisniku efikasno i brzo relevantne informacije, a sve u skladu sa korisnikovim web aktivnostima i izabranim preferencama.


Sigurnost 

Tib Stil za prenos svih ličnih podataka naših korisnika koristi tehnologiju SSL.


Operater ličnih podataka 

Operater svih ličnih podataka je Tib Stil, Reljkovićeva 49, 21132 Petrovaradin. Eventualna pitanja o privatnosti i obradi ličnih podataka možete postaviti na elektronsku adresu: [email protected] ili jednostavno izabrati šta želite da bude praćeno sa ličnim izborom na ponuđene opcije ispod ovog teksta.


Ličnim izborom možete izabrati ili izmeniti jednu od ponuđenih opcija koje služe za poboljšanje korisničkog iskustva.

NameDescriptionEnable ?
CookieKoristimo kolačiće da bi Vam pružili personalizovano iskustvo na sajtu.
Facebook PixelUsluga koju koristi Facebook radi poboljšanja reklamiranja.
Google AnalyticsKoristi se zarad prikupljanja podataka koje nam pomažu da pružimo bolje iskustvo koristicima.