LOADING

O Nama

Osnovana 1995-te godine, Modna kuća TIB Stil je porodična firma koja uspešno posluje pune dve decenije. Njen osnivač, Leposava Kuzmanović, primenjujući svoje znanje, iskustvo i strast je uspela da pretoči svoju viziju u realnost.

Sve je počelo sa samo dve mašine, nekoliko radnika i ogromnom željom i voljom koja je pokretač za sve nove izazove i vodilja ka svetloj budućnosti . Trud, posvećenost i originalnost su utkani u svaku novu kolekciju. Leposavi, kao začetniku kreativne ideje se pridružuju i ćerke - kao nova, mlada snaga, inspirisana pogledom na svet mode koji ispunjava i oplemenjuje.

Prošireni vodeći tim zajedničkim snagama i danas vodi Modnu kuću ka novim projektima i još svetlijoj budućnosti, ujedinjeni istim ciljem:

Da se svaka dama u TIB Stil modelima oseća jedinstveno i sigurno, da odiše samouverenošću i uživa u svakom novom koraku.

“Iako ceo svet žuri, postoji nekolicina koja daje svoje vreme da podučava, ohrabruje i inspiriše.

Vi ste naša inspiracija

Srećni smo sto stvaramo sa Vama i za Vas!”

Uvek prisutan stil, elegancija i visok kvalitet ogleda se u svakom našem modelu. Uplovite u jedno novo iskustvo udobnosti i dodira. Tkanine vrhunskog kvaliteta, izatkane od prirodnih vlakana sa prelepim, nežnim dezenima daju naš jedinstven potpis svemu što stvaramo specijalno za Vas.


Tib Stil zapošljava još radnika, posetite stranicu - Karijera